فردا هم همانی که امروز هستی
نظرات 0روضه الفریقین، شیخ ابورجاء خمرکی
روضه الفریقین، شیخ ابورجاء خمرکی
دولت امید و اعتدال به ریاست جمهوری حسن روحانی دو سال است که سکان قوه مجریه و در واقع سکان اقتصاد و سیاست کشور را به دست گرفته است؛ در این مدت مسئولین دولتی و رسانه های حامی دولت تنها به بیان ویرانی، خرابی و سیاه نمایی دولت قبل مشغول بوده اند و عملا در بخش سیاسی و اقتصادی کشور فعالیت و تحریک خاصی دیده نشده است. این دولت تمام تخم مرغ های اقتصادی، سیاسی و حتی اجتماعی خو را در سبد حل و فصل مشکل هسته ای ایران و غرب، رفع تحریم ها و اجرای برجام گذاشته و تمام مسائل کشور را به تحریم اقتصادی و رابطه با غرب گره زده است.
اما بسیاری از علاقمندان به مغرب زمین خود به خوبی آگاه هستند که رابطه با غرب به تنهایی نمی تواند حلال مشکلات اقتصاد بیمار ایران و حتی کشورهای دیگر باشد. در واقع اقتصاد مریض آمریکا نمی تواند به اقتصاد کشورهای دیگر کمک معجزه آسایی بکند تا جایی که دیترویت چهارمین شهر صنعتی آمریکا به شهر اشباح تبدیل شده و خالی از سکنه است؛ آمریکا هم اکنون بیش از 15 تریلیون دلار بدهی خارجی دارد و تمام اقتصاد کشور خود را با چاپ دلار بی پشتوانه سرپا نگه داشته است. آمریکا اگر توان ایجاد تحول در اقتصاد کشورها را داشت ما امروز شاهد رکود اروپا و ورشکستگی کشوری مانند یونان نبودیم. در واقع خود اروپا نیز در رکودی بزرگ فرو رفته و بیشتر کشورهای اروپایی در ریاضت اقتصادی به سر می برند و با این وضعیت نمی توان انتظار داشت معجزه ای در اقتصاد ایران رخ دهد مگر اینکه تنها هدف سکانداران اقتصادی کشور، تبدیل ایران به واردکننده صرف کالای مصرفی و لوکس باشد.
ایمان با باطل نسازد. ایمانی را که امروز قوت آن نباشد که لشکر غوغا را از شهر بیرون کند و علَم باطل را نگونسار کند، فردا قوت آن ندارد که دامن خواجه از دست زبانیه بیرون کند. مگر مددی از غیب در رسد و مدد، موهوم است. هر که امروز بیفتاد، فردا برنخیزد.
ایمانی که آتش شهوت نفس نتواند که فرونشاند، آتش دوزخ را چون تواند که فرونشاند؟
روضه الفریقین، شیخ ابورجاء خمرکی
"جدا خیلی گنگ بود... خیلی پیچیده بود من چیزی ازش نفهمیدم... ارزش خوندن نداره نخونش..."
نوشته و امضاء یک عضو کتابخانه بر حاشیه برگ اول کتاب "روی ماه خداوند را ببوس" نوشته مصطفی مستور...
این نوشته باعث شد پس از خواندن کتاب بیشتر به این ظرافت رهنمون شوم که حتی رمان و داستان ها نیز صرفاً به دلیل رمان و داستان بودن برای عمده علاقمندان رمان و داستان خواندنی نیستند بلکه هر کسی علایق و سطح و توان ذهنی و وجودی خاصی دارد که باید در انتخاب و معرفی کتاب به او دقت کرد.
و اما بعد، چند سال پیش برای اولین بار دوستی کتابی به من هدیه کرد، "عشق روی پیاده رو" نوشته مصطفی مستور؛ از همان ابتدا جلد کتاب برای من خاطره انگیز شد چراکه اسم کتاب وارونه نوشته شده بود و ابتدا کتاب را وارونه باز کردم. این اولین کتابی بود که از مستور و علاوه بر آن اولین کتاب های داستانی بود که می خواند. کتاب را خیلی سریع تا انتها خواندم. کتاب مجموعه داستان هایی از عشق های عالم جوانی و کودکی بود که در برخی جای ها با سوء تفاهم ها و عشق های ضربدری و ناکامی ها روبرو می شد آن هم بیشتر در فضای گرم و صمیمی و پاک مردم خوزستان. بگذریم از اینکه هیچگاه هدف این دوست از هدیه دادن این کتاب را نفهمیدم و اینکه اصلا هدفی داشت یا تنها کتابی برای خواندن و سرگرمی به بنده هدیه کرد اما روزنه ای بود برای آشنایی بیشتر با کتاب های داستان و رمان.
اگر ضایع روزگاری، فردا هم ضایع روزگار خواهی بود. کما تعیشون تموتون و کما تموتون تحشرون.
روضه الفریقین، شیخ ابورجاء خمرکی
در شرع امر، قبله کعبه است و در شرع عشق، قبله آفریدگار کعبه است...
روضه الفریقین، شیخ ابورجاء خمرکی